Brunox Turbo-Spray Original (500ml)

Art nr. 14216305
Turbo-Spray nu in 500 ml spuitbus met kantelbare spuitmond kliksysteem voor omhoog en omlaag spuiten met 360° draaibare spuitkop. WAT IS BRUNOX? Brunox® Turbo-Spray® is een multifunctionele spray die te gebruiken is als roestoplosser, als corrosiebescherming, als reinigingsmiddel, om te smeren en
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Specificaties
Merk Brunox
Inhoud 500 ml
Type Turbo-Spray
Omschrijving
Turbo-Spray nu in 500 ml spuitbus met kantelbare spuitmond kliksysteem voor omhoog en omlaag spuiten met 360° draaibare spuitkop.

WAT IS BRUNOX?

Brunox® Turbo-Spray® is een multifunctionele spray die te gebruiken is als roestoplosser, als corrosiebescherming, als reinigingsmiddel, om te smeren en als contact spray en nog veel meer.

Toepassing

Voor o.a.: Onderhoud, smeren, reinigen, reparaties, produktie, opslag, transport.
Van: machines, precisie instrumenten, tussenopslag, gereed produkt, vervoermiddelen, installaties en diverse elektrische apparaten. Brunox® Turbo-Spray®, de enige multifunctiespray met TURBOLINE, garandeert een hoog capillair effect en is zuinig in gebruik (100 – 120 vierkante meter per liter).
Brunox® Turbo-Spray® op metalen oppervlakken is water afstotend, beschermt tegen vocht en aggressieve omstandigheden zoals zure omgevingen, schoorsteengassen etc. Door het gebruik van Brunox® Turbo-Spray® wordt een doorzichtige compacte, niet uithardende, roestwerende film van 1-2 micron dik gevormd, die een betrouwbare bescherming biedt.
Brunox® Turbo-Spray® kan gemakkelijk verwijderd worden met schoonmaakmiddelen (tensiden).


Werking

Smeermiddel

Brunox® Turbo-Spray® is een langdurig werkend smeermiddel dankzij het bijzondere mengsel van koolwaterstoffen en de toevoeging van TURBOLINE.

Kruipolie / Roestoplosser

Brunox® Turbo-Spray® is een multicomponenten smeerolie met een uitstekende penetrerende werking. Daardoor kan het in de kleinste scheurtjes en ruimten binnendringen en bijvoorbeeld vastzittende schroeven in een mum van tijd weer los maken. Turbo-Spray verwijdert vliegroest en laat vastgeroeste mechanismen weer bewegen.

Corrosiebescherming

Brunox® Turbo-Spray® garandeert volledige corossiebescherming, ook in de kleinste holle ruimten. Het koolwaterstofmengsel geeft zowel een compacte beschermingslaag als de noodzakelijke filmdikte die vocht verdrijft. Het vormt een heldere, onzichtbare, niet uithardende laag die in de meeste gevallen niet verwijdert hoeft te worden. (Uitzondering: vóór het verven). Deze film verschaft tijdelijke bescherming tegen corrosie (ongeveer 6 maanden) en werkt vuilafstotend.

Reinigingsmiddel

Brunox® Turbo-Spray® verdringt en verwijdert mineraal en organisch vuil, zodat (bijna) alle soorten vlekken (bijv. teer, remstof, plakresten, etc) moeiteloos verwijdert kunnen worden. Ook verwijdert Turbo-Spray kruit-, lood- en koperresten van wapens. Het neutraliseert handzweet en beschermt ook aluminium, koper, messing, verchroomd en gegalvaniseerd staal en ook roestvrij staal. Denk aan de RVS afzuigkap in de keuken!

Contact spray

Brunox® Turbo-Spray® heeft een zeer lage oppervlakte spanning en een grote adhesie aan metalen, zodat lekstromen voorkomen worden en binnengedrongen vocht meteen verwijderd wordt. Deze eigenschap is in het bijzonder geschikt voor electrische contacten, kortsluiting wordt verholpen en voorkomen.


Eigenschappen

Brunox® Turbo-Spray® bevat geen siliconen, geen teflon en geen grafiet
Brunox® Turbo-Spray® heeft geen invloed op lakken, leer, hout, rubber, plastic en textiel
Brunox® Turbo-Spray® bevat slechts 3% drijfgas (co2), dus 97% actief middel
Brunox® Turbo-Spray® is veilig en heeft een vlampunt van 78 °C
    Aan het laden
    Aan het laden