Koelolie Syncool G3175 (5 ltr)

Art nr. 14200680
Eurol Syncool G 3175 is een minerale, emulgeerbare vloeistof voor de niet problematische verspanende bewerkingen, waar de koeling van primair belang is. Door de toegevoegde emulgatoren ontstaat na menging met water een melkachtige, stabiele emulsie. Eurol Syncool G 3175 is vrij van zowel nitrieten
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Specificaties
Kleur Bruin
Inhoud 5 ltr
Type Metaalbewerkingsvloeistof
Geschikt voor Koeling verspanende bewerkingen
Omschrijving
Eurol Syncool G 3175 is een minerale, emulgeerbare vloeistof voor de niet problematische verspanende bewerkingen, waar de koeling van primair belang is. Door de toegevoegde emulgatoren ontstaat na menging met water een melkachtige, stabiele emulsie.

Eurol Syncool G 3175 is vrij van zowel nitrieten als formaldehydedonoren en wordt toegepast voor het bewerken (draaien, boren, zagen) van diverse staalsoorten. Het beschermt de werkstukken tegen corrosie en heeft weinig neiging tot schuimen.

Voeg Eurol Syncool G 3175 toe aan water met een hardheid tussen 10° dH en 25° dH terwijl wordt geroerd. Voeg nooit Eurol Syncool G 3175 als eerst toe en water als tweede; in deze volgorde wordt geen stabiele emulsie gevormd.

Eurol Syncool G 3175 is zeer geschikt voor snijbewerkingen van ongelagerd en laaggelagerd staal op draaibanken en kolomboren. Controleer de compatibiliteit met gele metalen voor gebruik.

Eurol Syncool G 3175 geeft 1° Brix per % in emulsie, bij een aanbevolen gebruiksconcentratie van 7% in water.
    Aan het laden
    Aan het laden