Paint marker MPDX geel medium

Art nr. 13775507
De Paint marker MPDX is een permanent marker op Xyleen basis.   De nieuwe MPD X Paint Pen is een uitstekende keuze voor industriële markeertoepassingen onder extreme omstandigheden zoals koud weer, olieachtige en natte oppervlakken. Het xyleen-oplosmiddelsysteem heeft een dubbele werking. Het
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Specificaties
Kleur Geel
Type Permanent Verfmarker Medium
Geschikt voor Metaal, rubber, metselwerk, diverse kunststoffen en glas
Temperatuurbereik -45 tot 65℃
Puntdiameter 2,3 mm
Omschrijving
De Paint marker MPDX is een permanent marker op Xyleen basis.  

De nieuwe MPD X Paint Pen is een uitstekende keuze voor industriële markeertoepassingen onder extreme omstandigheden zoals koud weer, olieachtige en natte oppervlakken. Het xyleen-oplosmiddelsysteem heeft een dubbele werking. Het reinigt vuile oppervlakken terwijl u de verf aanbrengt en zet een markering neer die jarenlang zichtbaar blijft in elke omgeving.

Met de Paint marker MPDX is het mogelijk markeringen te maken op zeer veel ondergronden zoals metaal, olieachtig metaal, rubber, kunststoffen, composieten, hout, metselwerk en glas. Het zorgt voor chemische, UV- en slijtvaste markeringen op alle oppervlakken.

De droogtijd van de MPDX Paint marker is 30 seconden bij 20°C.
Doordat de punt verwisseld kan worden kan de MPD-X Paint marker steeds opnieuw gebruikt worden met telkens het beste resultaat. Hierdoor kunt u de inhoud volledig benutten.
    Aan het laden
    Aan het laden