Gratis verzending op orders boven de 50 euro

 

Tico mig lasapparaat 300C

Artikelnr. 12110535
 • Bestelboek
 • MIG / MAG stappengeschakeld
  De TICO MIG/MAG lasmachines zijn betrouwbaar, duurzaam en geschikt voor een grote variatie van toepassing. Door het ruime assortiment aan typen is er voor elke toepassing een geschikt model leverbaar.

  Karakteristiek
  Door het duidelijke en eenvoudige design van het bedieningspaneel is het gemakkelijk om een optimale afweging van lasstroom en spanning te krijgen, wat zorgt voor uitstekende laseigenschappen in het gehele lasbereik voor zowel staal, roest vast staal als aluminium. Een stabiel boog in combinatie met soft start staan garant voor moeiteloos starten en spatloos lassen.

  Veiligheid
  De MIG/MAG machines zijn beveiligd tegen thermische overbelasting. Thermische uitschakeling wordt aangegeven door middel van een indicatie lampje. De machine is gemakeerd met het symbool S, wat betekent dat de machine gebruikt mag worden in een omgeving waar een verhoogd risico is met betrekking tot het verkrijgen van een elektrische schok.

  Betrouwbaarheid
  Om een hoge levensduur en bedrijfszekerheid te garanderen zijn belangrijke onderdelen beschermd tegen externe invloeden zoals stof en vocht. De koper gewikkelde transformator en smoorspoel zijn geïmpregneerd, de elektronica en schakelaars afgeschermd en de beplating is voorzien van poeder-coating.

  Compact MIG/MAG stappengeschakelde lasmachine
  Rijbaar
  2 - rollen aandrijving
  2 takt / 4 takt / puntlas / interval
  Slow feed / burn back / gasloze draadinvoer
  Euro connector voor de lastoorts
  Thermisch beveiligd tegen overbelasting
  Made in Holland

  Tico mig lasapparaat 300C

  Product kenmerken

  EAN 8719244970537
  Breedte 335 mm
  Draaddiameter Staal/RVS 0,6 - 1,2 mm / Aluminium 1,0 - 1,2 mm
  Gewicht 85 kg
  Hoogte 730 mm
  Inschakelduur 60%
  Lasstroom 25 - 300A
  Lengte 820 mm
  Merk Tico
  Type Mig lasapparaat 300C
  Voltage 3 x 400 V